Outfit 2019 #9 – I blomstret nederdel og smil på læben

| Top Moxy | Nederdel Kaffe | Sandaler Hermès | Taske CelineSolbriller Prego by Karen SimonsenUr Rolex |

Et dagens tilbage fra juni, hvor Amanda og jeg var forbi MyPoké og spise morgenmad, hvilket jeg skrev lidt om her.

Vi mødtes allerede kl. 9.30 og solen var derfor ikke stået helt op endnu. Jeg var derfor hoppet i min nederdel fra Kaffe, som jeg købte tilbage i februar. Det var faktisk første gang at den var i brug.. Jeg tror bare ikke at jeg er god til de der lange nederdele.. Hvilket er en skam, da de er så fine. Men jeg frygter altid at de sidder fast i cykelhjulet, hvilket er grunden til at jeg holder mig fra dem. Men nu skulle det være og Amanda synes også at den var rigtig fin, så tænker at den skal og må bruges noget oftere 😊

Jeg havde kombineret nederdelen med min Moxy top, som er helt tilbage fra juli 2014, så den har mere end 5 år på bagen og jeg er stadig utrolig glad for den. Den er perfekt enkelt og klassisk og jeg bruger den utrolig meget her om sommeren 😊 ☀️
Efter end frokost tog Amanda og jeg en tur omkring søerne, hvor efter vi gik hver til sit. Solen var kommet frem og jeg tog derfor hurtig en beslutning om, at jeg ville tage hjem og nyde resten af dagen og solen i mine forældres have – mens min mor tullede rundt og passede sine plantekasser. Her blev nederdelen dog skiftet ud med shorts, men tænker at den i den grad skal mere i brug fremover 😊

Den er faktisk allerede pakket i kufferten. Jeg er nemlig i London i skrivende stund og nederdelen er med 🥰 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.