Sund og lækker morgenmad fra My Poké

Min begejstring for MyPoké kommer vist ikke som nogen nyhed, for dem af jer, der har fuldt med på bloggen. Jeg har nemlig tidligere omtalt dem, som værende de, der laver dé bedste Poké i København. Frisk, lækkert, god sammensætning, mættende og så topper de også på god betjening og at de har restauranter. Og nu overrasker de sørme igen! De er nemlig også gået morgenmadsvejen og serverer nogle rigtig lækre og indbydende morgenmad bowls 😍

Jeg har nemlig tidligere omtalt dem, som værende de, der laver de bedste Poké i København

Og jeg har selvfølgelig været af sted 😊 I selskab med søde Amanda. Vi endte begge med at vælge deres ELLE Pink , hvilket bestod af vegansk chia bowl med rødbedekrystaller, toppet med dragefrugt, blåbær, jordbær, banan og kokos. Nu er jeg ikke den største chia fan.., men det smagte faktisk rigtig godt. Men jeg var dog også lidt fristet til at vælge deres Cold Hawaii. hvilket er en smoothie bowl med acai, skyr og vanilje, toppet med granola, passionsfrugt, mango, blåbær og spiselige blomster. Men jeg var nu godt tilfreds med mit valg og må erkende at chiafrø er helt okay og det nok bare er mig, som ikke kan arbejde rigtigt med dem. Til drikkelse valgte jeg deres juice med rødbede, mens Amanda valgte deres cappuccino. Nu er jeg glad for rødbede, så juicen levede nemt op til mine forventninger og den harmonerede også rigtig godt med min ELLE Pink bowl😊

Skal jeg komme med min konklusion af MyPokés morgenmads menu. Så vil jeg sige, at den bestemt(!) er et besøg værd. Det er lækkert og de spare ikke på deres tilbehør og så er jeg lidt fan af den spiselige blomst, som de dekorerer alle deres bowl med 😊

Pt. findes deres morgenmads bowls vist kun i deres restaurant på Østerbro. Men det vil ikke undre mig, hvis de snart ses i flere af deres restauranter 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

  1. Hold da op, tak for tip. Vi skal selv til København i starten af august med overnatning, så vil lige prøve at overbevise familien om et smut forbi stedet ;-) Gad godt, at det ville åbne her i Aarhus. Det ser virkelig lækkert ud. Især de spiselige blomster.

    • Det er SÅ lækkert!
      Håber at du får overbevist familien. Ellers kan jeg også anbefale deres almindelig bowls. De er SÅ gode! :)
      Rigtig god tur til København :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.