Wolffer Estate No. 139 Dry Rosé Cider – Min nye yndlings sommerdrik

/// Reklame indlæg ///

Jeg ved godt, at sommeren er ved at være på held. Men jeg vil alligevel gerne præsenterer jer for min nye yndlings sommerdrik, Wolffer Estate No. 139 Dry Rosé Cider. En drink, som jeg har haft et godt og nysgerrigt øje til, siden foråret.

Jeg holdte fødselsdag for familien i starten af august og da jeg ved, at mine onkler er glade for cider, tænkte jeg, at det ville være den bedste begrundelse til, at jeg endelig fik prøve de spændende og flotte Wolffer Estate ciders af😍.

Jeg servede dem under desserten, hvilket bestod af min mors populære (og bedse!) jordbærkage. Der findes ingen bedre(!) og en som bliver serveret hvert år. Så ingen er overasker 😂😍. Og cideren passede perfekt hertil. Og den faldt i så god jord! Alle var rigtig begejstret og jeg havde slet ikke købt nok 🙈
Det kan derfor siges, at være en rigtig dejlig og frisk sommerdrik. Og så har den en perfekt sødme og smager af milde hindbær, hybenblomster, frugtblomster og en masse fylde fra æbler. 😍

Jeg fandt mine ciders hos min favorit vin pusher, Vinomani. Den bedste online vinhandler, hvis I spørg mig! De har et rigtig godt udvalg af vin, gin, tonic mm. og så er de bare så søde og rigtig gode til at spørge ind til og finde frem til den vin/cider/gin som man ønsker 😊 Og her taler jeg af erfaring. Jeg har nemlig været i kontakt med Vinomani tidligere, dengang hvor jeg anskaffede med den bedse (!) pink gin.

Er man dog mere til en lidt mere syrlig cider, så findes den også i en hvid udgave, her er smagen af æble kombineret med blandt andet citrus, lime og melon. Tænker at det også er en som skal smages 😊
En cider (Rose og hvid) indeholder 35,5 cl og indeholder 6,9% alkohol. 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.