Julen er flyttet ind

/// Indlæg lavet i samarbejde med Luxoliving ///

Mig og julepynt kan vist godt beskrives som en god omgang blandet bolsjer. Under min flytning, har jeg fundet ud af, at jeg har en hel del mere end jeg troede… Det hele er en god sammensætning af noget jeg selv har købt, samt ting som jeg har arvet efter mine forældre og bedsteforældre. Jeg er nok mest til mit eget, men der er bare så mange gode minder i mine forældres og bedsteforældres. Særligt de ting, som jeg kan huske, at jeg har kigget på som lille, mens vi løb rundt om træet. Og nogle af tingene, har jeg lavet sammen med min bedstefar 😊 ❤️

Noget af det julepynt, som har været på min liste længe, er de fine og søde Xmas cars fra House Doctors 🥰. Jeg blev lidt forelsket i dem, da Acie postede dem for år tilbage. Men nu har jeg endelig fået taget mig sammen til at bestille dem til mig selv. Og jeg kunne selvfølgelig ikke holde mig tilbage og endte med at købe både deres hvide bil med juletræ, sorte bil med julepakker, samt deres nyhed, krom med julemandens sæk. Den sorte og hvide bil, har en længde på 12.5 cm. Mens Krom er deres mini nyhed og har en længde på 8,5 cm. 

Alle tre biler er købt hos Luxoliving, en af mine favorit bolig websider. De har så meget lækkert og jeg kunne købe mig helt fattig hos dem 😊 Det er blandt andet også her, at jeg har købt mine Bestlite lamper til køkkenet, samt lyskæde til soveværelset (her tænker jeg faktisk, at købe endnu en til altanen) 😊

Julen er allerede flyttet ind og jeg kan lide det 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.