Dining Week – Fjerde år i træk på Krogs Fiskerestaurant

Dining Week på Krogs Fiskerestaurant

Igen i år – for fjerde år i træk, besøgte jeg Krogs Fiskerestaurant i løbet af DiningWeek. Det må jo næsten siges at være en tradition nu 😊 De har ikke skuffet de sidste foregående år. Og igen i år, var det en stor succes 😊

En af grundene til, at jeg holder meget af at besøge Krogs er, at maden er utrolig god og råvarerne altid friske. Men herudover er betjeningen så sød og behagelig. Men mærker hurtigt, at de går meget op i, at deres gæster skal føle sig hjemme. Og så er Krogs indrettet i en form for gammel stil. Jeg bliver altid ført tilbage til mine bedsteforældre, hvor der var kærlighed og omsorg, lige fra man trådte ind af døren.

Sidst jeg besøgte Krogs, var tilbage i maj sidste år, efter de havde været lukket i en periode, grundet renovering. Her havde de fået lavet nye gulve, indrettet med højborde, samt åbnet op ind til køkkenet. Skal jeg være helt ærlig, så havde jeg håbet lidt på, at vi i år, havde været så heldige at blive placeret med kig til køkkenet, da jeg synes at det er utrolig hyggeligt. Men i stedet for fik vi plads lige ved vinduet. Her kunne vi til gengæld se ud til kanalen, hvilket jo næsten var endnu bedre. Der har været så meget hyggeplads i mange år, så det var helt rart, at man kunne sidde og se ud til kanalen og den nye metro 😊

Dette års DiningWeek menu var noget anderledes end de foregående år, hvor jeg har syntes, at retterne har mindet en del om hinanden. Så det var dejligt at i år stak lidt ud 😊

Vi havde bord kl. 17.30 og fik kort efter ankomst serveret deres lækre brød med pisket smør. Kort efter kom forretten, hvilket bestod Terrin af torsk & mørksej, hertil smørstegte croutoner, brændte syltede porrer & estragonsauce. Selve Terrinen var utrolig flot lavet og havde en dejlig smag. Og så var jeg ret imponeret over det brændte syltede porrer 😊

Hovedretten bestod af Langtidsbagt kulmule, med glaserede rødbeder, grønkål & sauce på kalvehale. Mange siger at kulmule ikke smager af meget, men her var der godt med smag! Forinden var jeg noget nysgerrig vedr. sauce på kalvehale, men det fungerede virkelig godt – Krogs formår i den grad at sammensætte en fiskeret med lidt kalv på en god måde, hvor kalv ikke tager over. Og så udgjorde rødbeden en god del af retten, hvilket tilfredsstillede en glad og tilfreds rødbede elsker 🥰

Desserten og sidste ret var Hvid chokolademousse med kakaosorbet, kagecrumble & syltede brombær. Nu er jeg ikke til desserter og kunne sagtens have taget endnu en forret, men når det nu skal være, så var desserten en god afslutning og runding af menuen. Der var en dejlig smag af hvidchokolade og ordet ‘sorbet’ er altid noget som vinder i mit hjerte. Men skulle jeg vælge mellem forret/hoved og dessert, så ved jeg godt, hvad jeg ville vælge 😂

Til retterne bestilte vi en flaske Chablis, hvilket smagte dejligt og passede fint til det hele. Krogs havde også sammensat en passende vin menu til menuen, men da ingen af os er gode til dessertvin, hoppede vi på en flaske. Herudover fristede de også med en dejlig velkomst drink til blot 65 kroner – en gin and tonic med en forfriskende symfoni af citrus. Den sprang vi dog over, selv om jeg tænkte lidt på den i løbet af aften. Men så har jeg endnu en god grund til at komme tilbage 😂

Jeg har ikke en finger, at sætte på noget, når det kommer til Krogs – Eller jo så skulle det kun være, at når jeg forlader stedet, så glæder jeg mig til at komme tilbage. Så er I glad for fisk og vil have en god og hyggelig aften i godt selskab med god mad og god betjening, så kan jeg kun anbefale, at ligge vejen forbi Krogs. Jeg lover at I ikke bliver skuffet 😊

I kan læse om mine andre besøg, under DiningWeek her: 2017, 2018, 2019, samt et yderligere besøg her 😊

Dining Week på Krogs Fiskerestaurant
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 kommentarer

  1. Når man bare sidder og læser andres beretninger, fordi de er umulige og opleve i Covid-19 tiden.. Gud hvor glæder jeg mig til at komme ud og spise godt igen!

    • Me to!! Jeg har fået min Dining Week udskudt for tredje gang i dag. Glæder mig så meget, til det snart er muligt igen :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.