Endnu en fødselsdags fejring hos gennemførte The Pescatarian

Endnu en fødselsdags fejring hos gennemførte The Pescatarian

Jeg er blevet et år ældre.. Og da jeg deler fødselsdag med min største niece som er 29 år yngre end jeg, så er min dag ikke helt så specielt længere. Og lige præcis derfor, så vil jeg gerne gøre lidt ekstra ud af den del af dagen, som jeg har.

Sidste år, der inviterede jeg mine forældreRestaurant The Pescatarian, hvilket var en oplevelse, som stadig sidder på min nethinde, som værende en perfekt fødselsdagsmiddag. Kort sagt. så var det en kæmpe succes! God mad, god betjening og alt var bare helt perfekt! Og lige præcis derfor, så valgte jeg at invitere mine forældre og C med derhen igen i år 💕.
Inden selve dagen, havde jeg dog været lidt i dialog med restauranten, idet C er vegerat. Dette var heldigvis intet problem og de tog positivt og open mindet imod udfordringen ☺️

Jeg havde bestilt bord til kl 18.30, hvilket passede rigtig fint. Da vi kom, blev vi først spurgt ind til vores Corona pas, hvilket jeg rigtig godt kan lide(!) og herefter om vi ville af med overtøjet. Dernæst blev vi vist frem til et bord i hjørnet. Der var allerede fuldt godt op i restauranten og kort efter var alle borde optaget.

Da vi havde sat os godt tilrette, kom vores tjener hurtigt frem til os. Og vi havde vitterligt den bedste tjener! Han var på, i godt humør, der var humor over det hele og han bragte virkelig mange smil på læberne ☺️ Og så formåede han at præsentere sine retter og vin til den mindste detalje og på hans helt egen måde.

Af mad, bestilte vi deres fire retters menu ‘Fire hurtige’ med tilhørende vin menu. Og inden forretten kom, fik vi serveret noget brød. Selve rugbrødet var utrolig lækkert! Jeg kunne snildt have spist mig mæt i selve det, men tænkte at jeg hellere måtte holde igen til de andre retter ☺️

Efter brød kom forretten. Selve forretten bestod af fjæsing, nordisk wasabi & tang. Mens C fik deres vegetarret, hvilket var jordskokker med noget inden i, som jeg desværre ikke kan huske (men jeg smagte den).
Hertil fik vi serveret et glas ‘verdejo canada del soto sobre lair’. Jeg tror aldrig før, at jeg har smagt fjæsing, men det smagte godt og retten var virkelig fin, dan den blev serveret.

The Pescetarian er uden tvivl(!) en af de
bedste restauranter, men gennemført betjening,
jeg har besøgt i København!

Anden ret var deres Saltbagt knoldselleri, vilde blåbær, sort hvidløg & blå grubécreme. En vegetar ret, som smagte så utrolig lækkert! Jeg er stadig lidt høj over lige præcis denne ret og så var den så smuk at se på, da den kom på bordet 🥰 og når jeg tænker mig ekstra meget om, så er det nok en af de smukkeste retter jeg har fået serveret, nok lige overgået af min forret på restaurant 108. Til forretten, fik vi serveret et utrolig lækkert glas ‘Fritsch ried exlberg pinot noir 2018’.

Hovedretten var Kuller i surdejs -croûton, grillede tomater, ramsløg & krydderurter. Igen en ret, hvor øjnene løb i vand, før der var smagt på retten. Jeg er lidt i tvivl om jeg tidligere har smagt kuller? Det var i hvert fald lidt sejere i det, end jeg havde troet, så første bid var noget overraskende. Men herefter steg min glæde. Jeg ved ikke om det skyldes kombinationen med ramsløg og deres krydderurter. Men en ting er sikkert. Det smagte godt ☺️
Til denne ret
fik vi serveret et lækkert glas ‘Elio Perrone, Barbera d’Asti Tasmorcan 2019‘.

Sidste ret, deres dessert. Denne bestod af blommer, hasselnød og granité af Champagne. Nu er jeg ikke den største dessert spiser, og ej heller dessertvins drikker. Jeg spurgte derfor om jeg kunne byttede dessertvinen ud med et ekstra glas rødvin, hvilket min far også var med på. Det er simpelthen, bare alt for sødt til os! Dette var heldigvis intet problem og til desserten valgte min far endnu et glas ‘Barbera d’Asti’, mens jeg valgte endnu et glas ‘Pinot Noir’. Og min mor og C fik vinmenuens tilpassede dessertvin, en ‘Elio Perrone, Barbera d’Asti Tasmorcan 2019’.

Alt i alt, så var alt virkelig, utrolig lækkert! Skal jeg dog udnævne min favorit ret, så må det være retten ‘salgtebagte knoldselleri’. Den kunne bare et eller andet og så var den bare så utrolig smuk at se på! Men alt var virkelig godt og gennemført.

Alt var igen mere end gennemført og jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg kommer tilbage igen og gerne inden for et år ☺️
The Pescetarian er uden tvivl(!) en af de bedste restauranter, men gennemført betjening, jeg har besøgt i København!

En aften som medførte en regning på 3.340 kroner eksklusiv drikkepenge:
Menuen ‘fire hurtige’ inkl. Vin parring – 800
Vand pr. person 35 kroner
En regning som jeg bestemt synes er rimeligt, når man tænker på den oplevelse som der følger med ❤️

The Pescetarian
Amaliegade 49
1256 København K
+4530638322

fejring hos gennemførte The Pescatarian
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.