Oktober News 2021

Oktober News 2021

| Snemand Jysk | Lampe Hay | Ørestikker Enamel | Gummistøvler Lemon Jelly | Termokop Royal Copenhagen, Blue ElementsLeggings med pressefolder HM (sort) Leggings med pressefolder  HM (mørkr grå) 

Så er vi kommet til november og det er tid til at jeg får et overblik over mine køb for oktober måned. Det blev til i alt syv køb. Syv køb som havde en samlet høj sum, men dette skyldes primært en ny spisebordslampe.

  • George Nelson lampen fra HAY er faktisk en, som jeg gerne har villet have siden jeg købte den samme model tilbage i marts 2020. Den gang købte jeg en small, men da jeg hele tiden har følt at den var for lille til mit spisebord, har jeg nu købt den i deres medium model ☺️
  • Nogle få dage inden jeg skulle flytte, opdagede jeg, at jeg havde mistet min ene ørestik. Super ærgerligt, da jeg var meget glad for den. De er så enkelte og fine, så jeg følte mig derfor nødsaget til at anskaffe mig dem igen. Det endte dog ikke at være helt lige til, da de er en udgået model. Men heldig som jeg er, så fandt jeg dem (til dobbelt pris) ☺️
  • Er der noget jeg har ledt efter i lang tid, så er det et par ankelgummistøvler. De er bare noget mere praktiske og handy, end mine høje hunter gummistøvler. Jeg har dog haft svært ved at finde de helt rette, men da jeg så en veninde i Ava modellen fra Lemon Jelly, så var jeg solgt ☺️
  • Mine mange nye leggings. Jeg havde godt nok rigeligt med bukser, men da jeg så disse på en veninde, så var jeg hurtigt til at sige ‘dem mangler jeg også’. De er så rare at have på, de føles nærmest som hyggebukser. Og så er de på samme tid pæne, så jeg kan tillade mig at have dem på når jeg er på arbejde. Og så til en pris af 179 kroner stykket 🙌🏻 Prisen fik mig så også til at købe to ud af de fire farver. Og jeg overveje at købe et ekstra par, men altså 💁🏼‍♀️
  • Herudover blev det også til en julesnemand, samt en ny elements termokop. Jeg kom desværre til at smadre en af mine multifarvet-elements kopper 😔 så da Imerco havde -20 % og jeg havde et gavekort på 409 kr., så jeg slap med det lette sum af blot 38,96 kroner – wiin 🥰🙌🏻

En oktober måned, som alt i alt stod på syv køb. Samet set ender min samlede udgiftssum på 4.460 kroner, hvoraf 3.299 kroner gik til lampen.
Til gengæld har jeg også fået solgt lidt ud. Jeg har solgt alle mine egetræs rammer, 14 styks i alt. Dette indbefattede en sum af 1.200 kroner og min Hay George Nelson lampe til 2.200 kroner. Så trækkes de to beløb fra min købe sum, så ligger min netto udgift for oktober på 1.060 kroner. Det synes jeg er ganske ok, når man ser på mine køb ☺️

Oktober News 2021
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.