Stockholmshuen fra Petiteknit

.
Lad mig præsentere jer for min nye hue, Stockholmshuen designet af Petiteknit. Mit første strikkeprojekt, som hverken er et tæppe eller en karklud. Ergo mit første projekt, hvor jeg ikke bare skal strikke frem og tilbage. Og så var det endda også på strømpepinde involveret. Hvilket i den grad også var lidt af en udfordring til tider. Men en gang skal jo være den første☺️

Det var en god veninde som introducerede mig for huen og hele Petiteknits univers af fine strikkeopskrifter, da jeg mødte hende en kold januar dag til en god lang gåtur. Hun havde selv strikket huen i samme farver som jeg og jeg var solgt ved første øjekast☺️ Og selv samme aften, som jeg havde set hendes, havde jeg både bestilt garn, købt opskriften og var intet mindre en klar til at gå i gang med at lave min egen hue. Jeg manglede bare garnet☺️

Læs også: Hjemmestrikket pude med piral snoninger

Jeg modtog garnet kort efter bestilling. Hvilket passede perfekt, da jeg kunne havde det med til en planlagt tur til Ystad. Så jeg nåede at starte huen op, i dejlig afslappende omgivelser 🥰. Hvilket gjorde, at jeg nåede at blive færdig med den, lige før sneen faldt over København 🥰 ☺️ Der var dog lidt udfordringer undervejs, men sådan er det nok altid med nye opskrifter og når man kaster sig ud i noget nyt☺️ Men en ting er sikkert! Jeg er SÅ glad for min Stockholmshue og har brugt den hver gang jeg har været uden døre. Og så har den fået så mange fine ord med på vejen☺️ Sidst var min moster, som lige har været en tur i London og min hue havde virkelig gjort underværker, var hendes ord☺️

Garnet købte jeg hos Garnskuret og valgte deres Filcolana Tilia og  Filcolana Arwetta, som opskriften angiver. Hvilket er noget garn som er dejlig varmt og helt perfekt til årstiden. Men jeg tænker at man sagtens kan bruge andet garn, hvis man hellere vil det☺️

Opskrifter koster 20 kroner og kan blandt andet købes lige her ☺️

Så er spørgsmålet bare, hvad mit næste strikke projekt skal være…🤔 Måske det bliver Oslohuen? Den er jeg også ret hooked på og tænker at den er lidt nemmere at gå til. Spørgsmålet er bare, hvilken farve den skal være i..?🤔

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.