Hjemmestrikkede karklude

knitting knit dish cloth homemade hjemmelavet diy karklud strik knitting knit dish cloth homemade hjemmelavet diy karklud strik knitting knit dish cloth homemade hjemmelavet diy karklud strikNår det kommer til strikning, så indgår jeg nok endnu i kategorien ‘nybegynder’.
Jeg er bedst til at strikke noget, hvor der hverken er ind- og udtagninger – eller.. jeg har endnu ikke lært andet og det har derfor mest været tæppe jeg har gjort mig i.
Nogle af de tæpper jeg har lavet har også været vist på bloggen (I kan se indlæggene her, her og her). Udover tæpperne har jeg også haft kastet mig ud i mine hjemmestrikkede puder, som pynter så fint i min sofa.

Men noget som jeg også har været effektiv med, er karklude. De er nemme og hurtige at strikke og jeg synes at det er en hyggelig måde, at kaste sig ud i et nyt mønster på. Særligt har bogen ‘300 strikke mønstre‘, været en rigtig god og inspirerende kilde, når det kommer til at lære nye mønstre af kende.
Karklude er også en rigtig fin og god gave ide, hvilket også er noget, som jeg har gjort god brug af. De er både bedre for miljøet og mere effektive, end ‘de der karklude’ som man kan købe i for eksempel Netto. Og alle jeg har foræret en karklud, har været rigtig glade og jeg bliver helt varm om hjertet, hver gang jeg kommer hjem til dem alle og ser at de bruger dem flittigt.
Mit næste karklude projekt tænker jeg, skal være noget med lidt huller. Det er stadig noget jeg ikke er helt skarp i, ellers skulle det være noget med ind- og udtagning – så kan jeg i hvert fald lære det 😊

Læs ogsåHjemmestrikket pude med spiral snoninger

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

  1. Tina KH

    De er da blevet flotte :-)
    Min unge datter er også strikke nybegynder og sammen er vi ved at strikke firkanter til et babytæppe til hendes venindes nye søn.
    Det er en hyggelig beskæftigelse, især når man ikke er helt fit for fight.
    Ønsker dig en god weekend og god bedring:-)

  2. Hvor skægt – jeg er selv begyndt at strikke mine egen karklude – både fordi det er hyggeligt, men også fordi det er bedre for miljøet. De er rigtig fine dem du har strikket :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.