April News 2020

April News 2020| Dunjakke And Less | T-shirt Moss Copenhagen | Frakke SoyaConcept | Jeans Moss Copenhagen | Nederdel Moss Copenhagen | Urtepotte Bolia | Sandaler Zara |

Mens marts måned stod på mest nye ting til boligen, så har april været mest præget af ting til garderoben. En måned, hvor der blandt andet stod to nye dunjakker på listen. En til denne årstid og en til næste vinter – det er jo godt at være i godt tid 😂

Ellers bestod mine april køb af følgende:

  • Først og fremmest, så skal nederdelen fra Moss Copenghagen nævnes. Det er nemlig en, som jeg har kigget på mange gange i deres butiks vindue på Vimmelskaftet. Og da jeg langt om længe, fik taget mig sammen til at google den, så jeg at den var på halv pris 🙌🏻. Den blev bestilt hjem med det samme og den levet i den grad op til forventningerne 😊
  • T-shirten fra Moss Copenhagen, faldt jeg over, da jeg søgte efter nederdelen. Og den er faktisk endt med at være et endnu bedre køb end nederdelen. Den er i det lækreste kvalitet og jeg overvejer sågar at købe den i alle dens farver 😊 🙈
  • Jeansene faldt jeg faktisk også over, da jeg googlede nederdelen. Og ligesom T-shirten, så er det lige før, at jeg også er endnu mere glad for dem, end nederdelen. De er i den fineste nude / beige farve og lige nu er jeg inde i lige præcis sådan en periode. Og også de, lever op til forventningerne, det eneste men er blot, at jeg lige skal tage skridtet og turde bevæge mig ud i samfundet i jeans som hurtigt kan blive beskidte 🙈
  • Herudover blev det også til dunjakken, som nævnt i starten af indlægget. Jeg spottede den på en pige i Bauhaus i starten af påsken og blev nød til at spørge hende, hvor den var fra.  Den blev googlet og købt med det samme, også selvom den først kan bruges til vinter. Den var fra mærket And Less. Et mærke jeg ikke tidligere har hørt om. Men hold nu op, de laver altså pæne ting!
  • Herudover blev det også til endnu en jakke. Den er dog mere forårsagtig og har været i brug lige siden jeg købte den i påsken.
  • På potteskjuler, til en plante i mit soveværelse
  • Og sidst men ikke mindst, mine nye sandaler fra Zara. Jeg var lidt ude i endnu et Hermes, som jeg pt. har i sort og beige. Men Zara udgave er virkelig også fin og langt billigere 😊

En masse gode ting til april listen. Nu håber jeg bare ikke, at maj bliver lige så 🙈

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.