Min yndlings juledag

Jeg har tidligere fortalt jer om min yndlings dag i julen. Men hvert år, så fortjener den sit indlæg.
Dagen finder sted anden søndag i advent, hvor min fars familie er samlet til rent julehygge, hvor der står hjemmelavede æbleskiver, hjemmelavede gløgg (almindelig i pænt stærk (!) udgave og en dejlig gul en af slagsen – sidst nævnte hælder jeg altid til og den er SÅ god!), hjemmelavede julebag og i år blev det lige opgraderet med hjemmelavede chokolade fudge – næst sidst nævnte er jeg med til at lave og skrev lidt om dette års projekt ‘jule bag’ her.

Min fars familie er noget af det dejligste selskab jeg kender til. De er alle nede på jorden og vi hygger os så meget og snakken og tiden flyver af sted – og dem som drikker den almindelige gløgg, bliver sjovere og sjovere – jeg elsker det ! 😂🙈😍 Og så slutter aften af med Chili Con Carne, som har simret på altanen lagt før vi gæster er kommet.

Læs også yndlings dagen fra 201120122013, 2015 og 2016

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

  1. Min favorit er julefrokosten på min fars side af familien – vi ses ikke så ofte, men den dag er altid fuld af højt humør, lækker mad og barnlig glæde, når vi spiller om gaverne i pakkespillet alle sammen.

    – K

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.