Min yndlings dag på året – julehygge med min fars familie

Jeg ved godt at jeg har nævnt min yndlingsdag på året før. Men det gør den ikke færre 😊

Hvert år, anden søndag i advent er reserveret og det er den frem til 2060. Dagen foregår hos min fars fætter. Menuen står på hjemmelavede æbleskiver, hjemmelavet glögg og ren hygge. Herudover bliver der også serveret lidt lækkert julebag, hvilket er noget af det, som jeg er med til at bage.

Desværre er det en gren af familien som vi ikke ser så ofte, men nogle personer som jeg holder så meget af og deres selskab varmer utrolig meget. Hvilket nok også er en af grundene til, at det er min yndlings dag på året 😊

Har I også en hyggelig juletradition, som I vender tilbage til, år efter år? 😊

Læs også yndlings dagen fra 2011201220132015, 2016 og 2017
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.